Franchise

Be part of the family!

Altijd al gedroomd van je eigen callcenter of je eigen door-to-door team? Wij zijn op zoek naar een ondernemer die onze salesfamilie komt versterken.

Sale4All en allen voor één is de motto. Zo word je als franchisenemer part of the family en krijg je steun op alle vlakken. Je krijgt intensieve begeleiding om een succes te maken van jouw onderneming. Dit gaat van advies over je bedrijfsvoering tot kwaliteitsmanagement, van een full-servicepakket inclusief belsysteem, leads, trainingen en ondersteuning.

Sale4All is doorlopend bezig om het aanbod te verbreden, maar mikt op projecten met continuïteit, zodat je geen stress hebt voor morgen! Hier heeft héél Sale4All family baat bij. Momenteel zijn wij actief op de Nederlandse en Belgische energie en telecom markt. Hiernaast hebben wij nog andere projecten, zoals klantenservice diensten, agendaplanning en diensten voor de zakelijke markt. Naast telesales is het ook mogelijk om een door-to-door salesteam op te zetten.

Ben jij een echte ondernemer en zit managen in je bloed? Is verkopen jouw passie en vind jij dat iedereen het van jou moet leren? Vul dan het formulier in en doe een aanvraag, misschien hebben wij wel een klik en hoor jij straks ook bij de familie!

Training en ondersteuning

Kwaliteitsmanagement

Goede verhoudingen

Sales dashboard met realtime inzichten

Full-servicepakket inclusief leads

Hulp bij administratie

Advies

Hebben we een klik?

Tijdens een persoonlijk of online gesprek bespreken wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen