Over ons

Sale4All

De oprichters van ons bedrijf kwamen bij elkaar met het idee om een eersteklas sales bedrijf op te richten met betere arbeidsvoorwaarden in een markt waar de positie van callcenter medewerkers en adviseurs erg verslechterd zijn.

Wij hebben een effectief systeem opgezet waarbij elke medewerker zonder stres en werkdruk de focus kan leggen op zijn/haar werkzaamheden.

Als organisatie staat bij Sale4All de medewerker centraal. Medewerkers van Sale4All kan bij wijze van spreken zelf het inkomen bepalen. Dit is mogelijk omdat je bij vrij bent om zoveel uren te werken als je zelf wilt. Met hoge bonussen erbij kan je inkomen al snel hoog oplopen!

Dit is een gouden formule voor succes gebleken. Afgelopen jaren is Sale4All alleen maar aan het groeien. Inmiddels al met 6 vestigingen in Nederland en partners (ook in het buitenland) zijn wij als jong marketing en sales bedrijf op weg naar de top!

Ons dienstverlening is begonnen met outbound oplossingen, inmiddels hebben we onze diensten uitgebreid met inbound, retentie en agendaplanning.

Wij leiden vakmensen op, erkend leerbedrijf

Hebben we een klik?

Tijdens een persoonlijk of online gesprek bespreken wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact op